El Jardí Secret a INDERUM


Inderum és un pop up store , un concepte de botiga efímera que només podràs visitar el cap de setmana del 22 i 23 de març als apartaments Sixtyfour  (Passeig de Gràcia, 64) cada dissenyador, marca o artista crea el seu propi espai emmarcat dins 6 apartaments : menjadors, habitacions , banys , cuines i totes les zones que puguis  imaginar estaran ambientades per cada firma creant un espai únic i irrepetible.

Segons informa  Inderum :
“Tots els nostres rumers o clients , tenen un denominador comú : el seu producte és exclusiu , la seva filosofia és autèntica i no pertanyen al gran consum . La recerca dels nostres rumers selection ha estat laboriosa però molt satisfactòria !
Prop de 40 rumers compondran el cartell de Inderum pell cap de setmana del 21 i 22 de Març quan s'inicia la primavera ! !
Entre els diferents actes previstos hi ha programats sortejos de joies , sabates , tallers de degustació , tallers infantils , promoció en tractaments per ungles , descomptes especials , presentacions de llibres i shooting , entre d'altres.
Per aconseguir tu entrada gratuïta registra't aquí :

 
http://inderum.com/registro-21-marz0-2014/registrarse/



Si ets blogger , dissabte al matí realitzarem visites privades en grup amb bloggers de diferents sectors."

Extracció del text de la secció d’Eventos del “Luxury NEWS – luxury lifestyle magazin” (7/03/2014)









En aquest cap de setmana El Jardí Secret presentarà els perfums ambient de la Mediterrània. 

Perfums que evoquen racons, per on has passejat al capvespre amb les sandàlies a la mà o encetant les  seves matinades, que no es lleven  del  llit ....  racons dels que t’has impregnat  amb els ulls clucs o potser tancats. 

La col·lecció està inspirada en la pintura de Josep Delgado  i presentada en àmfores, peces úniques, elaborades a propòsit de l’exposició, per la ceramista Mila Cristobal. 
Els seus noms: "La Darrera Gòndola" "Transparència a Ses Salines", "Boira al Port de Maó", “Les portes del Desert” .... conviden a un viatge sensorial que es podrà encetar a INDERUM.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada